Ai intrebari? Vrei sa comanzi rapid? suna acum la numarul afisat!
  1.  Vrei sa comanzi? Ai intrebari? 
  2.  CLICK   0729.02.03.04                


Ai nevoie de ajutor?

Telefon: 0729.02.03.04

office@magazinepentrucopii.ro comenzi@magazinepentrucopii.ro

Categorii

Informatii

📩 Abonare Newsletter   ↓

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Garantia Produselor

Toate produsele pe care le gasesti pe site-ul www.magazinepentrucopii.ro  au garantie.

Produsele oferite respecta prescriptiile prevazute in documentele tehnice normative in vigoare in Romania.

In cazul aparitiei unor eventuale defecte, poti formula o reclamatie. Orice reclamatie, formulata in termen conform prevederilor certificatului de garantie, se trimite pe mail la adresa office@magazinepentrucopii.ro.

Politica preturilor:

Preturile prezentate pe magazinepentrucopii.ro includ TVA (in cuantumul procentual stabilit prin legislatia in vigoare aplicabila), nu includ cheltuielile de livrare.

Dreptul de returnare a produselor:

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calandaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.”


Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate la adresa indicata punctual de consultantii nostri, pe propria cheltuială, in ambalajul original si formularul de retur completat – formularul de retur il primesti pe adresa de e-mail comunicata atunci cand ai facut comanda.

Plata pentru produsele returnate se face in aproximativ doua saptamani de la primirea de catre noi a coletului trimis retur. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs.

Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate; vor fi returnate si eventualele cadouri primite. Recomandam sa asiguri coletul la curier atunci cand il returnezi – refuzam primirea coletele ajunse la noi avariate si returul se considera nul si neavenit – in cazul in care coletul ajunge la noi avariat, dar tu l-ai asigurat, firma transportatoare este obligata sa te despagubeasca.

Te rugăm să ne informezi în cazul în care doresti sa efectuezi un retur.
Te rugăm să respecti termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin postă sau prin transfer bancar. 

Te rugăm să păstrezi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

NOTA - Politica de returnare a marfurilor nu se aplica produselor confectionate la comanda clientului. 

Documente (facturi, chitante, garantii):

Conform codului fiscal art 55 alin (6) semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii, toate documentele conforme expeditiei vor fi trimise prin e-mail sau odata cu livrarea coletului.

Raspunderea furnizorului in cazul neonorarii comenzii:

In cazul in care produsele nu se pot livra datorita epuizarii stocurilor, clientul, in cazul in care a platit in avans, poate cere returnarea imediata a banilor, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor companiei ce administreaza www.magazinepentrucopii.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea incasata de firma de la acest client.