Ai intrebari? Vrei sa comanzi rapid? suna acum la numarul afisat!
  1.  Vrei sa comanzi? Ai intrebari? 
  2.  CLICK   0729.02.03.04                


Ai nevoie de ajutor?

Telefon: 0729.02.03.04

office@magazinepentrucopii.ro comenzi@magazinepentrucopii.ro

Categorii

Informatii

Produse noi

📩 Abonare Newsletter   ↓

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Triciclete – Povestea si istoria lor

Triciclete – Povestea si istoria lor

Astazi vom discuta despre triciclete. De ce? Pentru ca vremea s-a imbunat, primavara a sosit, veti iesi in parc cu cel mic/cea mica si ar fi mai usor, atat pentru voi, cat si prichindelul se va simti mai comod, intr-o tricicleta!

Dar stiati cand au aparut aceste triciclete? Haideti sa aflam impreuna istoria lor!

Tricicletele sunt primele mijloace de transport exceptand, traditionalul carucior pentru cei mici. Practic, tricicleta face tranzitia intre carucior si bicicleta. Este momentul in care copilul poate sa exercite intr-o mica masura un "control" foarte mic este adevarat, dar care sa-i ofera incredere.

Triciclete - De unde au aparut?

Acest mijloc de transport care aduce atat de multe zambete pe chipurile celor mici, a fost inventat de un german pe nume Stephan Farffler prin 1655 sau 1680, parerile istoricilor sunt diferite. Stephan, era de profesie ceasornicar, in urma unui accident, a ramas invalid si pentru a nu avea probleme mari cu transportul, el a inventat de nevoie, ceea ce cunoastem noi astazi sub numele de tricicleta. Parintele tricicletelor, nu si-a propus nicio secunda sa inventeze un mod de deplasare pentru cei mici, totul a pornit dintr-o nevoie pur personala.

Tricicleta a mai cunoscut modificari in 1789, doi inventatori francezi merg mai departe cu proiectul lui Stephan si perfectioneaza un vehicul cu 3 roti, numit tricicleta. A fost primul model care declansa miscarea rotilor prin pedalare.

Dar, nici Stephan si nici inventatorii francezi nu au patentat inventia lor, asta ii permite lui Denis Johnson sa o faca in anul 1818, modificand putin modelul francezilor.

Ajungand in zilele noastre, tricicletele pentru copii sunt cu sau fara pedale, cu personajele favorite de cei mici, accesorizate cu umbrelute, cos de cumparaturi, etc.

Daca sunteti in cautare de triciclete, intrati pe www.magazinepentrucopii.ro si vizualizati oferta noastra!

 

 

 

 

Adauga un reply

* Nume:
* E-mail: (Nu va fi publicat)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul din imagine